Matjenin - Dermaga Produk Muslim
Advertise on this space for USD3 per month. Click here.

Search


Disclaimer

This guitar tabs & chords is the author's own work and represents their interpretation of the song. You may only use this file for private study, scholarship, or research. Please support Malaysia music & entertainment industries and buy original CD and movies.

Altimet Feat. Awi Rafael - Kalau Aku Kaya

(List all songs by Altimet Feat. Awi Rafael)
submitted by AfiqueAzlan on 14 Oct 2013 12:00 AM
Total views : 11678
  • Currently 0/5

Rating: 0/5 (0 votes cast) Please 'log in' to cast vote.


*kalau ada salah or silap tolong betulkan ye :) sebab first time buat ni :) thanks. ENJOY :)

*part Altimet kalau boleh main style reggae :)

Standard tuning

C#m   ( X 4 6 6 6 4 )
G#m   ( 4 6 6 5 4 4 )
Cadd9 ( 8 10 8 9 8 8 )
Fmaj9 ( X 8 10 8 7 8 )
A#    ( 6 8 8 6 6 6 )
D#    ( 4 6 6 5 4 4 )

C#m          G#m
Kalau aku kaya
Cadd9       Fmaj9
Kalau aku kaya

[Altimet]
Fmaj9                                    
Aku nak gaya hidup aku berubah 
A#
Alangkah indah kalau dah tak susah
         G#m    
Jadi pemilik bukan sewa rumah 
Cadd9 
Makan tak habis minum tak sudah

     Fmaj9    
Bil api air semua bayar awal 
A#
tulis cek selamba tak risau batal
            G#m    
Masuk dalam bank semua melopong , 
         D#
dalam akaun ada banyak 0 0 0 0 0


( Pre Chorus )
C#m          G#m
Dan kalau aku mampu 
(jangan pening kepala, Aku betulkan semua lubang atas jalanraya)
Cadd9        Fmaj9 - D#
Buat suka hati aku
(Korang tak perlu risau, Aku beli semua pokok janji bumi kekal hijau)


[Awi Rafael]( CHORUS )
C#m                       G#m
Kalau aku kaya , hari hari hari raya
Cadd9                            Fmaj9 - D#
Bil-bil jiran keluarga , aku belanja selamba
C#m                       G#m
Kalau aku kaya , aku beli segalanya
A#                             D#
Bungkuskan semua , hadiahkan pada mama

C#m          G#m
Kalau aku kaya (kalau aku kaya,kalau aku kaya)
Cadd9       Fmaj9
Kalau aku kaya (kalau aku kaya,kalau aku kaya)

[Altimet]
Fmaj9                 
Aku gajikan driver , nama dia Schumacher
A#
Dia panggil aku sir , aku panggil dia der
G#m
Der, tolong hantar mak aku pegi pasar
 Cadd9    
Belikan nasi lemak , boss engkau dah lapar

Fmaj9                              A#
Aku belikan Kim K, kain lebih , pesan dia tolong tutup aurat, terima kasih
G#m       Cadd9 
Beats by Dre , next beat by’Ye , tiap show pakai J’s , hypeman aku Jay
Fmaj9                              A#
Biar aku belanja, subsidi gula , korang kena kencing manis tanggung rawatan semua
G#       D# 
Pening apa semua benda aku yang sponsor , kalau korang takut trafik kita naik helikopter


( Pre Chorus )
C#m          G#m
Dan kalau aku mampu 
(jangan pening kepala, Aku betulkan semua lubang atas jalanraya)
Cadd9        Fmaj9 - D#
Buat suka hati aku
(Korang tak perlu risau, Aku beli semua pokok janji bumi kekal hijau)

[Awi Rafael]( CHORUS )
C#m                       G#m
Kalau aku kaya , hari hari hari raya
Cadd9                            Fmaj9 - D#
Bil-bil jiran keluarga , aku belanja selamba
C#m                       G#m
Kalau aku kaya , aku beli segalanya
A#                             D#
Bungkuskan semua , hadiahkan pada mama


( Bridge )
C#m                       G#m
Aku beli serba satu (Heh aku beli dua)
Cadd9                            Fmaj9 - D#
Eleh aku angkat lima (Wei aku borong semua)
C#m                       G#m
Bagitahu jiran lama (Sewa mereka kami taja)
A#                             D#
Dan kalau anak-anaknya geliga (Kita bagi biasiswa)


C#m       G#m   Cadd9       Fmaj9 - D#
Bila aku kaya, bila aku kaya
C#m       G#m     Cadd9       
Bila aku kaya , bila aku kaya ,     Kaya,kaya


*ulang CHORUS


C#m       G#m
Bila aku kaya (Kita bukan pergi kedai kereta beli kereta)
Cadd9                            Fmaj9 - D#
Bila aku kaya (Kita pergi kedai kereta beli kedai kereta)
C#m                       G#m
Bila aku kaya (bila aku kaya, bila aku kaya)
Cadd9                            Fmaj9 - D#
Bila aku kaya (bila aku kaya, haih bila lah nak kaya)

C#m       G#m
Kalau aku mampu
Cadd9        D#
Buat suka hati aku

Videos

Advertisement

Pantas Sifir

Facebook MalayOLGA

Comments

MalayOLGA - Malaysian Online Guitar Archive

Sponsors

Advertise Here!

Recent Visitors

blog counter

View My Stats

Page rendered in 0.2325 seconds