Sentap2 Tudung
Advertise on this space for USD3 per month. Click here.

Disclaimer

This guitar tabs & chords is the author's own work and represents their interpretation of the song. You may only use this file for private study, scholarship, or research. Please support Malaysia music & entertainment industries and buy original CD and movies.

Olan - Kenangan semalam

(List all songs by Olan)
submitted by muzix88 on 10 Feb 2009 12:00 AM
Total views : 36722

Insert Comment   Show Comments
  • Currently 0/5

Rating: 0/5 (0 votes cast) Please 'log in' to cast vote.


Olan - Kenangan Semalam


Am
Oh kenangan
Am
Kenangan mengusik jiwa
      Dm
Ku terhempas...
G
Jauh di sudut mata
G
Jiwa kian terpisah
      C
Makin sengsara...


Am
Oh sesalan
Am
Sesalan datang meragut
     Dm
Hati pedih...
G
Tak mungkin dapat dilupa
G
Segala yang kita bina
       C
Hancur akhirnya...



( korus )

F              G
Sampai masa ku teringat
C                    Am
Segala pahit menikam rasa
Dma
Hening semalaman
      G
Ku di pusara
      Am
Cinta airmata


Am               Dm
Oh semalam ku terbenam
               G
Di lubuk asmaraku
                  C
Yang jauh ku kembara
            Am
Jauh perjalanan
             Dm
Jauh destinasiku
            E
Namun tidak kesampaian
               Am
ke arah tujuan ku...

Videos

Advertisement

Tempahan T-Shirt MalayOLGA

Facebook MalayOLGA

Comments

kc
kc
11 Feb 2009 2:23 pm
Am               Dm
Oh semalam ku terbenam
               G
Di lubuk asmaraku
                  C
Yang jauh ku kembara
            Am
Jauh perjalanan
             Dm
Jauh destinasiku
            E
Namun tidak kesampaian
               Am
ke arah tujuan ku...
muzix88
muzix88
11 Feb 2009 5:43 pm
mekaseh..
cids79 cids79
cids79			cids79
12 Mar 2009 10:57 pm
Am Dm Oh semalam ku terbenam G Di lubuk asmaraku C Yang jauh ku kembara F Jauh perjalanan Dm Jauh destinasiku E Namun tidak kesampaian Am ke arah tujuan ku...
e jehe
e jehe
22 Apr 2010 4:25 pm
erm msa kite masuk jauh perjalanan tu bkn Am tp f..cube ar klu xbtol mntak maf k,.
emy
emy
4 Jun 2010 12:29 am
rock and steady
emy
emy
4 Jun 2010 12:34 am
AKU ADE AWEK TAPI PERCAYE KA AKU BENGANG BTOL LAH AKU INGT NAK BELI GITAR BARU LAH BLAJAR MEN DAH PANDAI SKIT2 JER LG KOD YG PYH>>>>>>>>>>???????????>...,>>??///,,,.
bans
bans
6 Jun 2010 11:21 pm
lagu ni nak best klu plucking klu sreaming msti out punyer
Kali Roy
Kali Roy
18 Jun 2010 4:37 pm
kenangan kekal kenangan, semalam yang hangat.
naz naz
naz			naz
16 Nov 2010 12:09 pm
ok. i like this song.sya dah menyanyi dan berkaraoke juga apatah lagi bermain gitar.sya peminat no.1 olan di malaysia. 2 bulan lepas saya baru jumpa penyanyi kump olan nama dia wan-org n9 ,wow suara dia memang sedap bro...ketika itu dia ada show 90an bersama memberx2 nya, kat taiping.sempat juga bergambar dgn nya,bila bermain gitar dgn lagu ni hendak lah bernyanyi tiru gaya,suara wan olan itu sendiri baru u all rasa menusuk kalbu,memang touching.saya dah cuba,yahg pasti apa bila menyanyi tu gelombang mesti ada ,baru member respect kita, wow mcam wan -olan sebiji.. cuba follow tips ini.lagi ok kalau u all main secara plucking n ada member boleh main bass .wow best bro...
tan
tan
31 Jan 2012 9:32 am
wow
tasha
tasha
11 Jun 2013 7:27 pm
macam mane nak struming ?

Insert Comment

Name
Email
Website
Message
MalayOLGA - Malaysian Online Guitar Archive
User Name:

Password:


Forgotten Password
Register

Related Links

Sponsors

Advertise Here!

Latest Comments

Recent Visitors

blog counter

View My Stats

Page rendered in 0.6388 seconds