Sentap2 Tudung
Advertise on this space for USD3 per month. Click here.

Disclaimer

This guitar tabs & chords is the author's own work and represents their interpretation of the song. You may only use this file for private study, scholarship, or research. Please support Malaysia music & entertainment industries and buy original CD and movies.

Ukays - Kekasihku Di Menara

(List all songs by Ukays)
submitted by crab on 22 Feb 2010 12:00 AM
Total views : 31057

Insert Comment   Show Comments
  • Currently 5.00/5

Rating: 5.0/5 (1 vote cast) Please 'log in' to cast vote.


intro - Em Am B Em C Am B Em

Em                    Am         D               G
Dingin sungguh malam ini _ Dan sukar mata kulelapkan
     C           Am        C                B   
Lalu kucuba coretkan _ Secebis lembaran buatmu
Em                  Am         D             G
Tidak terkira perutusan _ Satu pun tiada balasan
      C                Am      C            B             Em
Namun ku tak putus harapan _ Walau hati ini sudah mula bergoyang

D C B
( korus )
  Am     D     G   C          B            Em                 B
Dapat ku bayangkan kau mula berubah _ Bila di puncak menara gading
Am    D    G    C            B             Em                B
Sedangkan aku hanya mampu bermimpi _ Untuk ke puncak seperti mu

            Am D         Em                 Am        D         Em
Disebabkan itu kau mencipta jurang _ Perhubungan kita mula menjadi renggang
    D                 G                  B                       Em
Dan keangkuhanmu kini mula ketara _ Memandang aku cuma sebelah mata

( ulang dari korus )

Em           Am        D                  G
Dulu aku bagimu _ Jambatan untuk kau ke seberang
  C                   Am      C
Mudah sungguh kau lupakan _ Semua jasa-jasaku
  B                   Em
Semua pengorbananku untukmu
  C                 B                      Em
Semua jasa-jasaku Semua pengorbananku untukmu

Videos

Advertisement

Tempahan T-Shirt MalayOLGA

Facebook MalayOLGA

Comments

arip
arip
23 Feb 2010 11:52 pm
mantap bro..
edi
edi
24 Feb 2010 1:40 am
aku dah teror dah main lagu ni..jiwang.. ehehe..crab copy dari piedotcom blogspoot ni..
shah
shah
27 Mar 2010 10:48 am
sape taw kord rinduku tak berteman nyanyian kmpulan jelmol??
ERINNNNNNN
ERINNNNNNN
27 Mar 2010 3:44 pm
shah......sy thu kod lagu jelmol 2..sllu sgt ar kte men..nk ker?????????
wann
wann
28 Mar 2010 9:33 am
lagu ni aku ske
shah
shah
28 Mar 2010 11:46 am
nak nak ERINNNNN ada tak post la atau pm aku terima kasih
shah
shah
28 Mar 2010 11:52 am
ERINNN ni email aku nieyyzam@yahoo.com.my post la minat sangat nak main
batak
batak
30 Mar 2010 5:43 pm
apa ni men email2 , share la sinin , belum ads lagi org post lagu2 JELMOL ,
ERINNNNNNNNNNNNN
ERINNNNNNNNNNNNN
31 Mar 2010 7:21 pm
shah...6t ktew send k...
ERINNNNNNNNN
ERINNNNNNNNN
1 Apr 2010 9:56 am
xreti ler nk share kt cni...
ERINNNNNNNNN
ERINNNNNNNNN
1 Apr 2010 2:16 pm
shah...xleh pn send kt email..
shah
shah
1 Apr 2010 7:15 pm
nieyyzam@yahoo.com.my - alamat email ini k?? tak pun eriin send jew kat komen ni bkan bnyak kord nye kan
ERINNNNNNNN
ERINNNNNNNN
3 Apr 2010 7:39 pm
xleh gk anto...email ko xleh gne... kod lgu 2.... intro... Am C G Am... ............. korus... Dm G C E Am
zuhairi
zuhairi
9 Aug 2011 10:00 am
ok la
pemain guitar jalanan
pemain guitar jalanan
25 Sep 2011 12:22 pm
gle arrr bhai.. lirik dye ley wt ako nagis arr smbil ako men guitar haha... ummm
Eliza
Eliza
5 Nov 2013 12:56 pm
Best btl dgr lagu ukays ni,trbaikkk
izan tormentor
izan tormentor
14 Nov 2013 6:24 pm
Testing 123
izan tormentor
izan tormentor
14 Nov 2013 6:26 pm
Ade x sesape boleh post chord lagu kurelakan kau pergi-okay taman astakona dan ditelan pahit dibuang sayang tq

Insert Comment

Name
Email
Website
Message
MalayOLGA - Malaysian Online Guitar Archive
User Name:

Password:


Forgotten Password
Register

Related Links

Sponsors

Advertise Here!

Latest Comments

Recent Visitors

blog counter

View My Stats

Page rendered in 0.6661 seconds